Postet nga: Coronavirus

Tre raste të reja me Covid-19 gjatë 24 orëve

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar për tre raste të reja me Coranovirus gjatë 24 orëve të fundit.

Vetëm një rast pozitiv me COVID-19 në 24 orët e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga 104 testime, vetëm një rast ka rezultuar pozitiv me COVID-19 në 24 orët e fundit.

COVID-19 Rezultatet

10 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga 189 testime, 10 raste kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 brenda 24 orëve të fundit.

Biden: Pandemia e COVID-19 ka përfunduar në SHBA

Presidenti amerikan, Joe Biden, e ka shpallur të përfunduar pandeminë e koronavirusit në Shtetet e Bashkuara.

COVID-19 Rezultatet

6 raste të reja me COVID-19 nga 131 testime

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga 131 testime, 6 raste kanë rezultuar pozitiv me COVID-19.

COVID-19 Rezultatet

42 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se nga 426 testime, 42 raste të reja me COVID-19 janë regjistruar brenda 24-orësh.

Një i vdekur dhe mbi 500 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se në 24 orët e fundit është regjistruar një rast i vdekjes nga COVID-19.

COVID-19 Rezultatet

Dy viktima dhe mbi 900 raste të reja me COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se dy persona kanë vdekur brenda 24-orëve nga COVID-19 në Kosovë.