Postet nga: Col Imeraj

Një dosje e rëndë e vrasjes kthehet në rigjykim për një pyetje

Gjykata e Apelit ka kthyer në rigjykim rastin e shtetasit nga Shqipëria, Col Imeraj, i akuzuar për veprat penale, vrasje e rëndë, vrasje në tentativë dhe lë...

Proteston avokati, nuk paraqitet në gjykatë ku i akuzuari u dënua me 27 vite burgim

Gjatë ditës së sotme në Gjykatën e Gjakovës, Col Imeraj, nga fshati Geghysen në Tropojë – Republika e Shqipërisë, i akuzuar për veprat penale vrasje e ...

Vrasja e dhëndrit në Bardhaniq të Gjakovës, 27 vite burgim për mikun nga Shqipëria

 

Refuzohet kërkesa për përjashtim të gjykatës së Gjakovës në rastin e vrasjes në Bardhaniq

Më 16 prill 2021, Gjykata e Gjakovës, gjykatësi Drilon Haraçia, kishte pranuar pranimin e fajësisë së Col Imerajt, të akuzuar për vrasje të rëndë, vrasje në ...

Kërkohet përjashtimi i Gjykatës së Gjakovës në rastin e vrasjes në Bardhaniq

Gjykata e Gjakovës e ka pranuar sot pranimin e fajësisë nga Col Imeraj,  i akuzuar për vrasje të rëndë, vrasje në tetativë dhe lëndim të ...

Del para gjyqit i akuzuari për vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës

Col Imeraj, nga fshati Geghysen i Tropojës, Republika e Shqipërisë, i akuzuar për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tentativë dhe lëndim i lehtë ...

Aktakuza ndaj Col Imerajt detajon vrasjen në Bardhaniq të Gjakovës vitin e kaluar

Më 31 mars 2021, u ngrit akuza ndaj Col Imerajt nga fshati Geghysen në Tropojë,  Shqipëri, për veprat penale vrasje e rëndë, vrasje në tetativë dhe lëndim i ...

Gjakovë - Aktakuzë ndaj shtetasit të Shqipërisë për vrasjen dhëndrrit

Në muajin korrik të vitit 2020, KALLXO.com kishte raportuar për caktimin e paraburgimit ndaj Col Imerajt, nën dyshimin se i njëjti kishte kryer veprën penale të ...