Postet nga: Çohu

Çohu: Universitetet rajonale, 'strehë' e anëtarëtve të partive politike

4 nga 6 rektorët e universiteteve rajonale të Kosovës kanë lidhje apo të kaluar me partitë politike në vend.

ÇOHU: Të ndalen lidhjet klienteliste të politikës me bizneset dhe donatorët

Organizata “ÇOHU”, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që të ndalohet lidhja klienteliste mes subjekteve politike dhe bizneseve ose të shtohen masat e kontrollit të donacioneve që marrin ...

ÇOHU: Vazhdon 'kapja' Telekomit të Kosovës

Organizata, ÇOHU ka konsideruar se zgjedhja e Gent Begollit, në krye të Telekomit do të ndikojnë në degradimin e mëtutjeshëm të kësaj kompanie të Kosovës e ...

PAN-it e LAA-së Zgjedhjet u Kushtuan mbi 1 Milion Euro

Sipas organizatave “Çohu” e “Demokraci Plus”, koalicioni PAN dhe ai LAA shpenzuan mbi 1 milion euro për zgjedhjet e 11 qershorit.

‘Preportr’: Patronazh në të Gjitha Institucionet

Fenomeni i patronazhit, apo emërimi në bazë të lidhjeve politike, vazhdon të jetë shumë i pranishëm në postet e larta publike.

Shtyhet Seanca ku Hasan Preteni Kërkon nga ‘Çohu’ 150 Mijë Euro për Shpifje

Gjykimi në rastin ku ish-drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit (AKK), Hasan Preteni, ka paditur për shpifje organizatën joqeveritare “Çohu” dhe Qendrën e Kosovës për ...

Hasan Preteni Kërkon 150 Mijë Euro nga ‘Çohu’ për Shpifje

Në Gjykatën Themelore të Prishtinës është mbajtur seanca përgatitore në rastin e ish-drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsionit, AKK, Hasan Preteni, i cili ka paditur për ...

Shoqëria Civile Kërkon Hetim të Pavarur për Lumezin

Përfaqësues të shoqërisë civile kanë kërkuar sqarime nga Prokuroria e Shtetit dhe hetime të pavarura lidhur me dyshimet për falsifikim ndaj Kryeprokurorit Aleksandër Lumezi.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!