Postet nga: Çmimet

Qumështorja 'Drena' njofton se nuk do t`i ngris çmimet

Njoftohen të gjithë konsumatorët e Qumështores DRENA që bordi i kompanisë ka vendosur që pavarësisht nga rritja e çmimeve të naftës, landës së parë si ...

Sa raste kanë trajtuar prokuroritë lidhur me mashtrimin e konsumatorëve e blerësve viteve të fundit?

Legjislacioni i Kosovës ka paraparë dispozita për mbrojtjen e konsumatorëve-blerësve, ashtu që personat që veprojnë në kundërshtim me këto dispozita konsumojnë elemente të veprave ...

Organizata 'Konsumatori': Qytetarët janë të pambrojtur nga rritja e çmimeve sepse Qeveria nuk di si të merret me to

Rritja e vazhdueshme e çmimeve të produkteve esenciale, është mashtrim që po bëhet nga ana e tregtarëve thonë nga organizata për mbrojtjen e konsumatorit.

Vazhdon rritja e çmimit të karburanteve në Kosovë, sot më shtrenjtë se dje

Rritja e çmimi të naftës ka shënuar rekord në ditët e fundit në vend.

Valë e re çmimesh

Një valë e re çmimesh nga tregjet e huaja pritet ta godasë edhe tregun e Kosovës, për shkak të nisjes së pushtimit të Ukrainës nga Rusia, thonë ...

Vazhdon rritja e çmimit të naftës, për një ditë u rrit për 3 cent

Çmimi i naftës po vazhdon të lëvizë nga dita në ditë në pompat e derivateve nëpër Kosovë.

VIDEO - Çmimi i bukës rritet deri në 50 cent

Në disa furra të kryeqytetit dhe jo vetëm, çmimi i bukës ka shkuar deri në 50 cent.

Konflikti në Ukrainë: Çmimet e naftës rriten pavarësisht masave emergjente

Çmimet e naftës janë rritur pavarësisht angazhimit për masa të reja, që synonin qetësimin e tregjeve pas pushtimit të Ukrainës.