Postet nga: Çmimet

Çmime të njëjta të derivateve edhe sot në Kosovë

Edhe sot, ashtu si të martën, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës nga pompat e derivateve është 1 euro e 86 centë për litër, pë...

LDK kërkon heqjen e TVSh-së për tre muaj në disa artikuj

Deputeti i Lidhjes Demokratike Armend Zemaj, tha se qeveria e 51 përqindëshit po arrin të merr tatime më shumë nga qytetarët e goditur nga inflacioni krahasuar me secilë...

Ministria e Kulturës ndau çmimet vjetore për muzikën për 2021

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka ndarë sot çmimet vjetore për muzikën për vitin 2021.

Nafta lirohet në botë, vazhdon të shtrenjtohet në Kosovë

Çmimi i derivateve të naftës në tregun e Kosovës sërish ka shënuar rritje, pavarësisht se në bursën ndërkombëtare ka rënie.

S`ka të ndalur shtrenjtimi i naftës

Çmimet e derivateve janë ngritur përsëri këto ditë.

Rritja e çmimit të naftës, deklarohet Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë

Lidhur me rritjen e çmimit të naftës aktualisht në Kosovë, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka deklaruar se ky insitutcion është duke punuar për vendimin ...

S`ka të ndalur ngritja e çmimit të naftës

Çmimet e derivateve janë ngritur përsëri këto ditë.

Ndahen çmimet për kinematografi për vitin 2021

Abdurrahman Shala, post mortum dhe regjisorja Blerta Basholli janë fituesit e çmimeve kombëtare vjetore për kinematografi për vitin 2021.