Postet nga: Cka ka shefi

Zv/Drejtori i Policisë në borxhe për shkollim

Drejtori i Departamentit të Operacioneve në Policinë e Kosovës, Afrim Ahmeti ka deklaruar se ka pasuri të paluajtshme në vlerë të 212 mijë eurove.

Ish- Sekretari i AAK-së, aksionar në biznesin 'Banka e Diasporës'

Ish- sekretari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Valon Tolaj ka deklaruar se është aksionar në Bankën e Diasporës.

Pasuria e Kryeinspektores së Policisë

100 mijë euro vlen pasuria e paluajtshme e Drejtueses së Inspektoratit Policor të Kosovës, Miradije Kelmendi.

Ministri i Mbrojtjes në kredi prej 101 mijë eurove

Një tokë 406 metra katrorë vlera e së cilës është 120 mijë euro është deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit nga ana e Ministrit të Mbrojtjes, Rrustem Berisha.

Bizneset e Mërgim Lushtakut

Deputeti Mërgim Lushtaku, djali i Sami Lushtakut ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsion se kryen pesë funksione, atë të deputetit, të pronarit në sh.p.k “Virtyti” dhe ...

Vëllai i Famir Limajt kredi deri n'fyt

Gjithsej 1 milion e 204 mijë euro i ka pasuri të paluajtshme vëllai i Zëvendës kryeministrit Fatmir Limaj, Demir Limaj.

Pasuria e resë së Sami Lushtakut që u punësua në Telekom

Reja e Sami Lushtakut nuk ka asnjë pronë të paluajtshme në emrin e saj. Ajo ka deklaruar se jeton bashkë me Mergim Lushtakun me qira në Prishtinë.

Pasuria e shefit të Policisë së Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj ka deklaruar se posedon pasuri të paluajtshme vlera e së cilës është 135 mijë euro.