Postet nga: Cka ka shefi

Aksionet e djalit të Fatmir Sejdiut në biznese

Bardhyl Sejdiu, djali i ish- Presidentit Fatmir Sejdiu, i cili drejton një department  në Telekomin e Kosovës, ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Kundër Korrupsionit.

Sa fiton Shefki Gashi nga ferma e deleve

0Ish- nënkryetari i Komunës së Prishtinës i cili tani është edhe asamblist i Lidhjes Demokratike të Prishtinës, nuk ak dhënë shumë të caktë se sa ...

Sa kushton Range Rover i Shefit të Telekomit

Kryeshfei Ekzekutiv i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi vozit veturë Range Rover në vlerë të 17 mijë eurove.

Anton Quni nuk është milioner

Deputeti Anton Quni në Agjencinë Kundër Korrupsionit ka deklaruar se posedon pasuri të paluajtshme në emër të përbashkët vlera e së cilës është 372 mijë euro.

Të hyrat vjetore në familjen e Dardan Sejdiut

Deputeti Dardan Sejdiu ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit se të hyrat vjetore në familjen e tij janë 55 mijë e 584 euro.

Vetura dhe pronat e Qëndron Kastratit

Kryetari i Komunës së Kamenicës Qëndron Kastrati ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korrupsionit se është në kredi prej 80 mijë e 80 eurove.

Sa kushton hoteli i deputetit Zafir Berisha

Kryetari i degës së NISMA-s për Kosovë dhe deputeti i po kësaj partie, Zafir Berisha ka deklaruar në Agjencinë Kundër Korruspionit se Hotel “Kështjella” e ...

Pasuria e Nuredin Lushtakut mbi 2.5milion

Ish- deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Nuredin Lushtaku ka deklaruar se posedon pasuri të paluajtshme në vlerë prej 2 milion e 606 mijë eurove.