Postet nga: cilësia e naftës

A ka monopol në tregun e naftës? Flet ministrja Hajdari

Cilësia e naftës në Kosovë po konsiderohet se nuk është e mirë. Madje, ka dyshime që ajo po përzihet e pastaj po shitet.

Kush dhe si do ta bëjë kontrollin e cilësisë së naftës me ligjin e ri?

Miratimi në parim i projektligjit për tregtinë me produkte të naftës dhe karburante të ripërtërishme, është mirëpritur nga shoqata e naftëtarëve të Kosovë...

Pas vendimit të Ministrisë, reagon kompania e cila bënte kontrollin e cilësisë së naftës

Gjatë ditës së djeshme, ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Rozeta Hajdari, ka marr vendim që kontrolli i cilësisë së naftës t’i kthehet Doganës së Kosovë...

Si funksiononte skema e kontorollit të cilësisë së naftës?

Në muajin mars, emisioni “KallxoPernime”, ka transmetuar hulumtimin rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës duke gjetur shkelje e ngritur dyshime përformë...

Vendim - Kontrolli i naftës kthehet në Doganë

Ministrja e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka njoftuar se ka marr vendim ta rikthej Udhëzimin Adminitrativ e ish ministrës Hykmete Bajrami të ...

‘Pingpongu’ mes kryeministrit Hoti dhe ministrit Krasniqi për shfuqizimin e udhëzimit administrativ për kontrollin e naftës

Emisioni “Kallxo Pernime” po transmeton hulumtimin rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës.

Si u mbyll laboratori 1- milionësh i Doganës së Kosovës?

Në emisionin ‘Kallxo Pernime’ po transmetohet hulumtimi se si kontrolli i cilësisë së naftës ka kaluar nga Dogana e Kosovës te trupat private inspektuese të emëruar ...

Si e emëroi ish-ministri Endrit Shala baxhanakun për kontrollin e cilësisë së naftës?

Në emisionin “Kallxo Pernime” po transmetohet hulumtimi rreth krijimit të trupave inspektuese për kontrollin e cilësisë së naftës.