Postet nga: Cilësia e Ajrit

Kjo është cilësia e ajrit në kryeqytet

 

Ndotja e ajrit në Prishtinë, këto grupe të qytetarëve duhet të kenë kujdes ekspozimit

Ndotja e ajrit aktualisht në kryeqytetin e Kosovës – Prishtinë, është në nivelin e 105 të Indeksit të Cilësisë së Ajrit – AQI.

Kjo është cilësia e ajrit në kryeqytet

Kryeqyteti i Kosovës Prishtina sipas matësit për monitorimin e ndotjes së ajrit i vendosur në Ambasadën e ShBA-së edhe sot ndodhet në zonën e verdhë.

Cilësia e ajrit në muajin korrik 2020, kishte tejkalime më shumë në parametrin e Ozonit për m3

Instituti Hidrometeorologjikl i Kosovës bën matjen e cilësisë së ajrit në gjithë territorin e Kosovës, përmes rrjetit nacional për monitorim të cilësisë së ...

Në Obiliq vendoset një matës i cilësisë së ajrit

Në qendër të qytetit të Obiliqit është vendosur dhe aktivizuar ekrani mobil për matjen e cilësisë së ajrit.

Izolimi përmirësoi cilësinë e ajrit, indianët shohin Himalajet për herë të parë në dekada

Njerëzit në shtetin verior të Indisë, Punjab po arrijnë të shohin vargmalet e Himalajes, pasi që tashmë vërehet nga një largësi prej 160 kilometra për shkak të ...

Abdixhiku: Në këtë krizë lajmi i mirë është se cilësia e ajrit është përmisuar

Ministri në detyrë i Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku ka bërë të ditur në këtë kohë pandemie, ku qarkullimi është reduktuar, cilësia e ajrit nëpë...

Rreziku nga sasia e grimcave në ajër gjatë ditëve me mjegull

Në vitin 2018, Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë lansoi një program i cili bënte matjen e cilësisë së ajrit dhe grimcave të cilat janë ...