Postet nga: cigare

Dy zyrtarë të sigurimit terminal, dyshohen për vjedhjen e cigareve në vlerë prej 50 mijë eurove

Të arrestuarit për vjedhjen cigareve në vlerë prej 50 mijë eurove, në terminalin doganor në Merdare, sipas Policisë së Kosovës, janë zyrtarët e sigurimit terminal.

S’përkthehet aktakuza, dështon të nis seanca gjyqësore ndaj 9 zyrtarëve doganorë

Kanë kaluar muaj që nga ngritja e aktakuzës ndaj zyrtarëve doganorë të cilët po akuzohen se kanë lejuar të hyjnë në Kosovë 80 mijë kilogramë duhan të kontrabanduar.

30 ditë paraburgim të dyshuarit për kontrabandim të cigareve pa banderolë

Të pandehurit G.S., i është caktuar masa e paraburgimit prej 30 ditësh, pasi ë Gjykata Themelore në Prizren, ka vlerësuar që ekzistojnë arsyet ligjore për këtë vendim.

Mali i Zi planifikon të ndalojë magazinimin e cigareve në Tivar për të luftuar kontrabandën

Të shqetësuara nga reputacioni i vendit si një qendër për kontrabandën e cigareve të falsifikuara në Evropë, autoritetet kanë njoftuar planet e tyre për të ...

“Kafe dhe cigare”: Minatorët kërkojnë status të veçantë, pension të drejtë

Minatorët shqiptarë thonë se ata kanë nevojë për një “status tw veçantë” që do të përmirësojë kushtet e tyre të punës, pensionet dhe që ...

Në Zelandën e Re do të ndalohet përdorimi i duhanit për të lindurit pas 2004

Zelanda e Re do të çlirohet nga zakoni i keq i duhanit brenda 2025: Ky është objektivi ambicioz i qeverisë së progresistes  Jacinda Ardern e cila ka njoftuar një sërë ...

Shqipëri, importi i cigareve bie në nivelin më të ulët në pesë vjet

Shqipëria importoi gjatë periudhës janar-gusht 2020 1685 tonë cigare, me një rënie prej 13% në krahasim me 1944 tonë cigare të importuara në të njëjtën periudhë të një viti ...

Arrestohet i dyshuari për kontrabandë me cigare

Një person i dyshuar, shtetas i Serbisë, është arrestuar nga policia në fshatin Novosellë, mbrëmë rreth orës 19:00,  për kontrabandë me mallra.