Postet nga: christian heldt

Haradinaj: Cilësia e arsimit synim i qeverisë

“Përmirësimi i sistemit të arsimit, krijimi i shkollave kampione sipas modelit gjerman, menaxhimi i shkollave, gjithëpërfshirja dhe përmirësimi i rolit të mentorëve, me ...

Dy artistë gjermanë prezantojnë në Prishtinë teknika unike të të bërit art

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë në performancën “Tape that” të dy artistëve nga Gjermania.

Paqja franko -gjermane model për zgjidhjen e konflikteve mes shteteve dhe popujve të ndryshëm

Ambasadori i Francës në Prishtinë Didier Chabert dhe ai i Gjermanisë Christian Heldt, kanë folur të mërkurën në një panel rreth paqes dhe miqësisë frakno- gjermane, ...

UNDP dhe Gjermania me marrëveshje kundër armëve të paligjshme në Kosovë

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Ambasada Gjermane në Prishtinë kanë nënshkruar një marrëveshje për të mbështetur sektorin e sigurisë në Kosovë.

Ambasadori i Gjermanisë- Heldt: Dialogu Kosovë-Serbi është zhvilluar në mënyrë shumë diskrete

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur organizoi tryezën “ Negociatat Kosovë- Serbi: Një qasje racionale?”, e cila është në vazhdën e ciklit të Forumit 2015.

Ambasadori gjerman flet për idenë për ‘korrigjimin e kufijve’

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christain Heldt, ka thënë se kancelarja gjermane, Angela Merkel ka qenë e qartë në deklaratat e saj për korrigjimin e kufijve, pasi sipas ...

Gjermania i jep Kosovës 6.5 milionë euro për vende të reja pune në agrobiznes

Ministri i Financave, Bedri Hamza, dhe ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, kanë nënshkruar marrëveshjen për krijimin e vendeve të reja të punës në vlerë prej 6.5 ...

Forenzika pranon pajisje si donacion për kontrollin e armëve të vogla

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim me Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë, i ka dorëzuar Policisë së Kosovës dhe Agjencisë së ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!