Postet nga: christian heldt

UNDP dhe Gjermania me marrëveshje kundër armëve të paligjshme në Kosovë

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe Ambasada Gjermane në Prishtinë kanë nënshkruar një marrëveshje për të mbështetur sektorin e sigurisë në Kosovë.

Ambasadori i Gjermanisë- Heldt: Dialogu Kosovë-Serbi është zhvilluar në mënyrë shumë diskrete

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur organizoi tryezën “ Negociatat Kosovë- Serbi: Një qasje racionale?”, e cila është në vazhdën e ciklit të Forumit 2015.

Ambasadori gjerman flet për idenë për ‘korrigjimin e kufijve’

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christain Heldt, ka thënë se kancelarja gjermane, Angela Merkel ka qenë e qartë në deklaratat e saj për korrigjimin e kufijve, pasi sipas ...

Gjermania i jep Kosovës 6.5 milionë euro për vende të reja pune në agrobiznes

Ministri i Financave, Bedri Hamza, dhe ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, kanë nënshkruar marrëveshjen për krijimin e vendeve të reja të punës në vlerë prej 6.5 ...

Forenzika pranon pajisje si donacion për kontrollin e armëve të vogla

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), në bashkëpunim me Ambasadën e Gjermanisë në Kosovë, i ka dorëzuar Policisë së Kosovës dhe Agjencisë së ...

Zbulohet Shtatorja e “Buddy Bear” në Ambasadën e Gjermanisë

Ambasadori gjerman, Christian Heldt zbuloi sot shtatoren e ariut “Buddy Bear”, “Ambasadorin “ e Berlinit, para selisë ambasadës gjermane në Prishtinë. Ai tha se të ashtuquajturit “Buddy Bears” janë ambasadorë...

Ambasadori Gjerman: Për Liberalizimin e Vizave Ka Ende Punë

Ambasadori gjerman në Kosovë, Christian Heldt, ka uruar përfaqësuesit institucional të Kosovës për ratifikimin e marrëveshjes së demarkacionit me Malin e Zi, por se sa ...

Ambasadori Gjerman: Gratë Kanë Kualitet Lidershipi

Ambasadori gjerman Christian Heldt tha se shoqëritë me pabarazi gjinore nuk shfrytëzojnë gjysmën e potencialit.