Postet nga: christian heldt

Edhe Heldt pajtohet me ambasadorin zviceran për veteranët e rrejshëm

Edhe Ambasadori gjerman, Christial Heldt e ka përkrahur Ambasadorin zviceran lidhur me deklaratën e tij se nuk duhej të investohej në veteranë të rrejshëm para projekteve jetë...

Edhe Gjermania reagon ndaj shkeljeve të pretenduara nga AKI dhe MPB gjatë dëbimit të ‘gylenistëve’

Pas reagimit të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Prishtinë dhe përkrahjes së saj nga Ambasada britanike, ka ardhur edhe reagimi i ambasadorit gjerman në Kosovë, Christian Heldt, ...

Ambasadori gjerman rreth emërimit të Naser Shalës: Si do të shkojë ky vend përpara

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt po ashtu ka reaguar në lidhje me zgjedhjen e Naser Shalës drejtor ekzekutiv të Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronë...

Ambasadori britanik dhe ai gjerman mbështesin vendimet e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Ambasadori britanik dhe ai gjerman në Kosovë mbështesin Këshillin Shtetëror të Cilësisë në vendimet për tërheqjen dhe refuzimin e programeve për akreditim.

Ambasadori gjerman për transformimin e FSK-së: I bëjmë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të vetëpërmbahen

Ambasadori i Gjermanisë në Kosovës, Christian Heldt me rastin e votimit në Kuvendin e Kosovës të tri ligjeve që mundësojnë transformimin e Forcës së Sigurisë së ...

Haradinaj: Cilësia e arsimit synim i qeverisë

“Përmirësimi i sistemit të arsimit, krijimi i shkollave kampione sipas modelit gjerman, menaxhimi i shkollave, gjithëpërfshirja dhe përmirësimi i rolit të mentorëve, me ...

Dy artistë gjermanë prezantojnë në Prishtinë teknika unike të të bërit art

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë pjesë në performancën “Tape that” të dy artistëve nga Gjermania.

Paqja franko -gjermane model për zgjidhjen e konflikteve mes shteteve dhe popujve të ndryshëm

Ambasadori i Francës në Prishtinë Didier Chabert dhe ai i Gjermanisë Christian Heldt, kanë folur të mërkurën në një panel rreth paqes dhe miqësisë frakno- gjermane, ...