Postet nga: certifikata e vaksinimit

Kosova s'ka datë se kur do t'i njihet certifikata e vaksinimit në vendet e BE-së

Kosova ende nuk ka një datë dhe kur do t'u njihen qytetarëve të saj certifikatat e COVID-19 nga vendet e Bashkimit Evropian.

Ndalohen 3 persona, dyshohen për falsifikim të certifikatave të vaksinimit

Tre raste të dyshuara të falsifikimeve të certifikatave të vaksinimit të COVID-19 janë identifikuar nga zyrtarët policorë të stacionit të Hanit të Elezit.

Masat e reja anti-COVID në Kosovë, dhjetra qytetarë të Shqipërisë kthehen mbrapsht në Morinë

Një numër i madh udhëtarësh janë kthyer sot paradite në pikën kufitare të Morinës duke mos u lejuar të futen në Kosovë për shkak ...

Tentuan të kalonin në Kosovë nga Shqipëria pa certifikatë vaksinimi, kthehen mbrapa

Dy shtetas të Shqipërisë janë kthyer në kufirin me Kosovën për shkak se të njëjtët tentuan që në mënyrë ilegale të kalonin kufirin e ...

Komisioni Evropian aprovon certifikatën digjitale të vaksinimit të Shqipërisë

Komisioni Evropian ka aprovuar këtë të hënë certifikatën digjitale të vaksinimit të Covid-19 për Shqipërinë, një lajm i mirë për të gjithë ata që ...

Kosova rrezikon izolimin, BE nuk njeh certifikatën e vaksinimit

Përveç kufizimit me mos-liberalizim të vizave, qytetarët e Kosovës mund të mos lejohet të udhëtojnë në vendet e Bashkimit Evropian për shkak se blloku nuk ...

BE i bën certifikatat e vaksinimit kundër COVID-19 të vlefshme vetëm për 9 muaj nga 1 shkurt 2022

Pas marrjes së dritës jeshile nga Këshilli Evropian më 16 dhjetor, Komisioni i Bashkimit Evropian ka njoftuar se ka miratuar rregulla të reja në lidhje me certifikatën e ...

BE: Certifikatat e vaksinimit nga Kosova nuk pranohen për shkaqe teknike

Certifikatat e vaksinimit nga Kosova ende nuk po njihen nga Bashkimi Evropian dhe kjo për shkak të mospërmbushjes së kushteve teknike.