Postet nga: Çerdhet

Nga sot fillon mësimi dhe hapen çerdhet

Sot do të fillojë procesi mësimor në shkolla dhe çerdhe, ku 20 do të jetë maksimumi i nxënësve të lejuar në klasë.

Shala i LDK-së premton 3 çerdhe të reja në Suharekë   

Kandidati për kryetar të Komunës së Suharekës nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) në #DebatPernime ka thënë se nëse e merr ...

Salih Zyba: Do t’i funksionalizojmë 6 çerdhe në dy vitet e para të qeverisjes

Kandidati për kryetar të komunës së Suharekës nga Lëvizja Vetëvendosje, Salih Zyba, i ftuar në Debat Përnime ka thënë se do të funksionalizojë ...

Mbyllet ambulanca radiologjike në Prishtinë, punëtorët shëndetësorë u liruan nga puna që të kujdesen për fëmijët

Bujar Gashi, drejtor i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Prishtinë tha në Kallxo Përnime se komuna e Prishtinës ka mbyllur ambulancën radiologjike në lagjen 'Ulpiana'.

Kërkohet hapja e çerdheve për fëmijë

Asociacioni i Institucioneve Parashkollore Private (AIPP) ka kërkuar rihapjen e institucioneve parashkollore në Kosovë, të cilat u mbyllën nga Qeveria e Kosovës si masë parandaluese për ...

"EdGuard": Qeveria duhet të shtojë kapacitetet, jo të mbyllë shkollat e çerdhet

Organizata që merret me çështje të arsimit, “Instituti EdGuard”, ka reaguar pas vendimit të fundit Qeverisë për shtyrje të fillimit të procesit mësimor dhe ndërprerjen e vijushmë...

Avokati i Popullit publikon raportin për ndryshimin e Udhëzimit Administrativ për regjistrimin e fëmijëve në çerdhe

Avokati i Popullit publikoi Raportin Ex officio përmes të cilit kërkohet që të ndryshohet Udhëzimi Administrativ (MASHT) Nr.19/2016 për Përfshirjen e Fëmijëve në ...

Haziri e konsideron 'për keqardhje' pagesën e qirasë prej 21,600 euro për çerdhen 'Ardhmëria 1'

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në fushatën zgjedhore për të parin e Gjilanit në vitin 2017 kishte premtuar që do t'i ndërtonte dy çerdhe të ...