Postet nga: CEFTA

Hasani: Rekomandimet e organizatave të huaja, kontribut i rëndësishëm për Kosovën

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani teksa po qëndron në Francë ka marrë pjesë në konferencën "Konkurrueshmëria dhe zhvillimi i sektorit privat" dhe ka falënderuar ...

Kosova Merr Kryesimin e CEFTA-s për Herë të Dytë

Republika e Kosovës nga sot ka marrë zyrtarisht kryesimin e Marrëveshjës për Tregti të Lirë me Europën Qendrore (CEFTA).

Hasani: Do ta Shqyrtojmë Pozicionin e Kosovës në CEFTA

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Bajram Hasani ka raportuar sot para Komisionit për Zhvillim Ekonomik.

Kërcënimi i Kosovës për Largim nga CEFTA Nxit Debat

Njoftimi i fundit i Kosovës se ajo mund të tërhiqet nga Marrëveshja e Tregtisë së Lirë e Europës Qendrore, CEFTA, për shkak të asaj që ...

Bizneset Kosovare Ankohen se Serbia po Bllokon Tregtinë e Lirë

Me peshoren e tregtisë mes Kosovës dhe Serbisë që anon nga kjo e fundit, bizneset dhe ekonomikët në Kosovë thonë se është koha për më shumë presion ...

Pengesat në Tregtinë e Lirë, Takohen Kosova e Shqipëria

Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami së bashku me Zëvendësministrin e Financave Agim Krasniqi  kanë pritur sot në takim Zëvendësministren e Financave të Republikës ...

Kosova Refuzon Idenë për Tregun e Përbashkët të Ballkanit Perëndimor

Qeveria e Kosovës vlerëson se tregu i përbashkët i vendeve të Ballkanit Perëndimor, i propozuar në Samitin e Sarajevës, nuk është në interes të ...

Ulje e Papërfillshme e Deficitit Tregtar

Të dhënat e fundit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK) thonë se deficiti tregtar ra për 0.2 për qind në krahasim me muajin e njëjtë ...