Postet nga: CEFTA

Bosnja kërkon heqjen e tarifës, Kosova vizat dhe njohjen e dokumenteve

Bosnja dhe Kosova kanë paraqitur qëndrimet e tyre në lidhje me tarifën ndaj mallrave të Bosnjës të vendosur nga Qeveria e Kosovës, gjatë një takimi që ...

Nesër Kosova dhe Bosnja diskutojnë për taksën 100 për qind

Republika e Bosnjës ka kërkuar konsultime me Kosovën lidhur me taksën prej 100 për qind të vendosur nga autoritetet kosovare ndaj mallrave boshnjake.

Qeverisë i bëhet thirrje ta rinegociojë CEFTA-n

Republika e Kosovës duhet të rinegociojë Marrëveshjen për Tregti të Lirë me vendet e Ballkanit Perëndimor, e njohur si CEFTA, pasi që nga nënshkrimi i ...

Ish-ministri i Haradinajt kërkon që Kosova të largohet nga CEFTA

Ish-Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani përmes një postimi në Facebook ka kërkuar që Kosova të tërhiqet nga CEFTA.

Takimi i CEFTA-s në Prishtinën, nën hijen e taksës doganore

Taksa doganore prej 100 për qind që Qeveria e Kosovës u ka vënë prodhimeve me origjinë nga Serbia dhe Bosnjë e Hercegovina, është kundër parimeve të Marrë...

Pas taksës ndaj prodhimeve serbe, rinegocimi i CEFTA-s si zgjidhje

Kosova duhet të rinegociojë Marrëveshjen për Tregti të Lirë në Evropën Qendrore, CEFTA, pasi që në raport me vendet nënshkruese të kësaj marrëveshjeje, vazhdon ...

Haradinaj: Derisa nuk ndërron qasja e Serbisë, nuk ndërrojmë qëndrime

“Derisa nuk ndërron qasja e Serbisë, nuk ndërrojmë qëndrime”, kështu ka deklaruar sot kryeministri Ramush Haradinaj në konferencë për media, në pyetjet e gazetarëve ...

A po e shkel Kosova marrëveshjen e CEFTA-s?

Marrëveshja për tregti të lirë, CEFTA, konsiderohet se mund të jetë shkelur nga autoritetet e Kosovës me vendimin e fundit për vendosjen e taksës doganore ...