Postet nga: Caroline Ziadeh

Shefja e UNMIK-ut në KS të OKB-së: Ngjarjet e 24 shtatorit e përkeqësuan mjedisin e sigurisë në Kosovë

Në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara kushtuar situatës në Kosovë, shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, është përqendruar në ngjarjen e 24 shtatorit, kur ishte ...

Shefja e UNMIK-ut bën thirrje që autoritetet ta trajtojnë me prioritet çështjen e personave të zhdukur

Në Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve, Përfaqësuesja Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm (PSSP) dhe Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, ka bërë thirrje ...

UNMIK kërkon të ndërmerren hapa urgjent për të rivendosur qetësinë në veri

Shefja e UNMIK, Caroline Ziadeh ka thënë se po i ndjek me shqetësim situatën në veri të Kosovës.

Shefja e UNMIK-ut: Presim që përpjekjet e Kosovës për sundim të ligjit të vihen re nga shtetet evropiane për liberalizimin e vizave

Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, gjatë raportimit në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, ka thënë se presin që përpjekjet e Kosovës në sundim të ligjit të ...

UNMIK dënon sulmet kundër Policisë së Kosovës, bën thirrje për shmangie të përshkallëzimit të situatës

Përfaqësuesja Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm dhe Shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, ka thënë se dënon ashpër sulmet kundër Policisë së Kosovë...

Shefja e UNMIK-ut shpreh mbështetje për popullin e Kosovës

Ka arritur në Kosovë përfaqësuesja e re e Sekretarit të Përgjithshëm në Kosovë dhe shefja e re e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh.