Postet nga: Canabeg Hyseni

Prokuroria e Mitrovicës mbyll dosjen e kontrabandës së naftës

Në një proces interesant, Prokuroria e Mitrovicës ka vendosuer ta mbyllë njërën prej dosjeve të mëdha të kontrabandës së naftës nga veriu për ...

Katër ish-policët mbrohen në heshtje në akuzat për korrupsion

 

Dështon seanca e gjykimit ndaj ish-zyrtarëve policorë

Seanca e paraparë të mbahej në Gjykatën e Mitrovicës kundër katër ish-zyrtarëve policorë dhe të tjerëve ka dështuar.

Gjykimi për kontrabandë të naftës nga Serbia, caktohet ekspertizë e re financiare

“Transporti”, rast gjyqësor i vënë në mesin e rasteve të shënjestruara për liberalizmin e vizave në Gjykatën e Mitrovicës, është shtyrë për afat ...

Prokurorisë i ‘zhduket’ CD-ja me prova në gjykimin e ish-policëve dhe të akuzuarve tjerë

Një CD me prova të prokurorisë, që ishin siguruar me masa të fshehta po rezulton e zhdukur.

Rast i shënjestruar- Gjykimi ndaj 19 të akuzuarëve për kontrabandë, japin dëshminë dy ekspertë

Në gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar seanca e gjykimit në rastin e shënjestruar për liberalizimin e vizave ndaj 19-të të akuzuarëve për veprat penale ...

Operohet i akuzuari, dështon seanca në rastin e shënjestruar për liberalizimin e vizave

Mungon i akuzuari shtyhet gjykimi ndaj të pandehurve për transport të naftës nga Serbia

Ekspertët financiarë dëshmojnë në gjykimin e grupit të akuzuar për kontrabandë me derivate

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i të akuzuarve për krim të organizuar.