Postet nga: Cali

Dhomat e Specializuara në Hagë me njoftim zyrtar për dënimin e Salih Mustafës me 26 vjet burgim

Dhomat e Specializuara në Hagë kanë dalë më njoftim zyrtar për çështjen gjyqësore të Salih Mustafës.

Prokuroria dhe mbrojtja e Salih Mustafës dorëzojnë dosjet e tyre përfundimtare

Zyra e Prokurorit të Specializuar dhe mbrojtja e Salih Mustafës kanë dorëzuar te trupi gjykues dosjet e tyre përfundimtare. Në gjykimin ndaj ish-pjesëtarit të Ushtrisë Çlirimtare ...

Salih Mustafa refuzon të deklarohet para Gjykatës Speciale

Ish-pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa ka refuzuar të jap deklaratë dhe t’i përgjigjet pyetjeve të trupit gjykues në Gjykatën Speciale në Hagë.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Ajeti tregon se kur e ka takuar Mustafën

Muhamet Ajeti, dëshmitari i trembëdhjetë i mbrojtjes sot ka filluar dëshminë e tij në gjykimin ndaj Salih Mustafës para Dhomave të Specializuara të Hagës.

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari Selatin Krasniqi përfundon dëshminë e tij

Selatin Krasniqi dëshmitar i dymbëdhjetë i mbrojtjes para Dhomave të Specializuara ka përfunduar dëshminë e tij në procesin gjyqësor ndaj Salih Mustafës.

Dëshmitari Halimi: Kam dëgjuar për ‘Calin’ por nuk e kam njohur

Musli Halimi në gjykimin ndaj Salih Mustafës ka deklaruar se gjatë luftës kishte dëgjuar për emrin “Cali” por ka mohuar të ketë pasur ndonjë kontakt me ...

Gjykimi ndaj Salih Mustafës, dëshmitari rrëfen për plagosjen e Nuredin Ibishit e Kapllan Parduzit

Ish-pjesëtari i UÇK-së Shaqir Rrahimi po dëshmon në gjykimin ndaj Salih Mustafës që po zhvillohet në Dhomat e Specializuara të Hagës.

Avokati Salih Mustafës: Sulmi ndaj familjes Jashari nxiti rezistencën për pavarësi të Kosovës

Gjatë dhënies së deklaratës hyrëse, avokati i Salih Mutafës, Julius von Bone, ka thënë se sulmi ndaj familjes Jashari dhe vrasja e Adem Jasharit ka ...