Postet nga: byroja kosovare e sigurimit

BKS: Pavarësisht tendencave për sulme kibernetike, nuk është shkaktuar asnjë dëm

Mediat kanë raportuar se Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka qenë cak i sulmeve kibernetike me “ransomware”.

Byroja Kosovare e Sigurimit: Agjencitë turistike duhet t’i sigurojnë udhëtarët

Byroja Kosovare e Sigurimit ka njoftuar se agjencitë turistike duhet t’i sigurojnë klientët e tyre dhe se tash e tutje klientët do të jetë të siguruar në ...

Byroja e Sigurimit prezanton policën e re kufitare

Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS), ka bërë të ditur se nga sot është hyrë në përdorim polica e re kufitare, e cila sipas njoftimit, e mbyll ciklin e ...

Nga 16 marsi s’ka më vetura pa stikersa

Nga nesër (e enjte), 16 mars 2023, asnjë automjet nëpër rrugët e Kosovës nuk duhet të jetë pa ngjitës (stikers) i cili dëshmon se automjeti ...

Byroja Kosovare e Sigurimit shënoi 11-vjetorin e themelimit 

Byroja Kosovare e Sigurimit në një konferencë ndërkombëtare të organizuar të mërkurën në Prishtinë, ka shënuar 11 vjetorin e themelimit. Në këtë aktivitet ka marrë ...

Sllovenia mbështet Kosovën në anëtarësimin në Byronë e Kartonit të Gjelbër

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), Sami Mazreku së bashku me bashkëpunëtorë ka takuar të hënën në Lubjanë Tjasha Kobar, drejtorin e Byrosë së Kartonit ...

Mbi 11,400 lëndë të mbyllura për 20 muaj 

Vetëm gjatë 20 muajve të fundit Byroja Kosovare e Sigurimit (BKS) ka mbyllur hiç më pakë se 11,435 lëndë, shifër kjo më e larta që nga themelimi i BKS-së ...

Nga sot mërgimtarët nuk paguajnë policën kufitare

Nga dita e sotme, mërgimtarët që udhëtojnë drejt Kosovës nuk kanë nevojë të paguajnë policën kuftiare.