Postet nga: Buxheti i kosovës

AKP ia jep qeverisë Haradinaj 106 milionë euro

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019.

Për një vit, qytetarët shpenzuan 58 milionë euro për zhdoganim të veturave

 

VIDEO - Ndalen pagesat nga buxheti i shtetit

Për shkak të mosmiratimit të projekt-buxhetit për vitin 2019, prej sot qeveria nuk mund të bëjë asnjë pagesë buxhetore. Por Kuvendi me anë të një vendimi, mund të ...

AKP bart 43,2 milionë euro në buxhet të Kosovës

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit në mbledhjen e mbajtur sot ka miratuar propozimin për transferim të “fondeve të mbetura” të likuidimit prej 2,2 milionë eurove në ...

Kërcënimi i Labinot Tahirit, Qeveria fut rrugën në buxhet

Deputeti i AKR-së, Labinot Tahiri me mëngjes kërcënoi Qeverinë e Kosovës me votë kundër buxhetit të Republikës së Kosovës, pasi që sipas tij ...

Abdixhiku: U Kthyen 11 Milionë Euro në Fondin e Sigurimeve

Anëtarët e Komisionit për Buxhet dhe Financa në shqyrtimin e sotëm të buxhetit të rishikuar, kanë arritur t’i kthejnë 11 milionë euro që ishin hequr nga ...

DebatPernime: Mbushja e Buxhetit të Shtetit

DebatPernime: Mbushja e Buxhetit të Shtetit

Seria e debateve zgjedhore ‘ Debat Pernime’ ju sjell ballafaqimet e subjekteve politike mbi temën e mbushjes së buxhetit shtetëror.

Buxheti i 2017 Parasheh Qendër Emergjente dhe Stadium Nacional

Qeveria miratoi projektligjin për buxhetin e vitit 2017, i cili pritet të jetë afër 2 miliard euro dhe e ka dërguar atë në Kuvend pvr shqyrtim dhe votim.