Postet nga: buxheti 2020

10.4 milionë euro vetëm për rrogat e sistemit Prokurorial në buxhetin e vitit 2020

 

Asnjë investim i ri kapital për Administratën Tatimore në buxhetin e këtij viti

Qeveria e Kosovës i ka ndarë mbi 14 milionë euro buxhet Administratës Tatimore të Kosovës për vitin 2020.

Investimet në gjykata të parapara në buxhetin e vitit 2020

Qeveria e Kosovës në buxhetin e miratuar për vitin 2020 nuk ka paraparë asnjë projekt të ri për Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

PDK: Të rishikohet buxheti, të dedikohen 300 milionë euro për situatën emergjente

Shefi i grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Bedri Hamza, ka propozuar rishikim të buxhetit, për të dedikuar mbi 300 milionë euro për situatën emergjente ...

2 milionë euro për ndërtimin e shtëpive të komuniteteve që kthehen në Kosovë

Ministria për Komunitete dhe Kthim ka në dispozicion 2 milionë euro buxhet për ndërtimin e shtëpive për komunitetet, për të kthyerit në Kosovë.

Investimet e Qeverisë në Komunën e Lipjanit për vitin 2020

Në orët e hershme të mëngjesit të së dielës, Kuvendi i  Kosovës me 63 vota pro, miratoi Buxhetin e Kosovës për vitin 2020.

Sa do të investojë Qeveria këtë vit në Komunën e Malishevës?

Në orët e hershme të mëngjesit të së dielës, Kuvendi i  Kosovës me 63 vota pro, miratoi Buxhetin e Kosovës për vitin 2020.

Qeveria Kurti financon vetëm katër projekte të reja në komunën e Haskukës

Në orët e hershme të mëngjesit të datës 10 mars, Kuvendi i  Kosovës me 63 vota pro, miratoi Buxhetin e Kosovës për vitin 2020.