Postet nga: burim rreci

Mediat malazeze: Ish-sekretari i Ministrisë së Tregtisë të Kosovës kapet me afër 50 kg drogë

Mediat malazeze raportojnë se ish-sekretari i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë të Kosovës, Burim Rreci, është arrestuar në pikën kufitare Debeli Brijeg, pasi në veturën e tij ...

Sekretari i MTI-së suspendohet 24 orë pas rikthimit në punë

Sekretari i përgjithshëm i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Burim Rreci, është suspenduar pas një dite që u rikthye në këtë pozitë me vendim të ministrit, ...

Sekretari i Ministrisë, i përfshirë në incident me nipin e Jakup Krasniqit, kthehet në vend të punës (Dokument)

Me vendim të ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, Burim Rreci është rikthyer në pozitën e sekretarit të përgjithshëm të kësaj Ministrie.

Ministri Veseli Krasniqi pezullon nga puna sekretarin e MTI-së, Burim Rrecin

Ministri Veseli Krasniqi pezullon nga puna sekretarin e MTI-së, Burim Rrecin

Britanikët e ‘ngelën’ në intervistë, Qeveria Hoti e riemëron sekretar të MTI-së

Burim Rreci është rikthyer në një pozitë të cilin e kishte më herët në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, në atë të sekretarit permanent në këtë dikaster.

Kthehet në punë Sekretari i MTI-së i suspenduar për ndërhyrje nëpër tenderë e grante

Sekretari i Përgjithshëm i ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Burim Rreci i suspenduar për ndërhyrje në grante e tenderë është rikthyer në punë. Vendimi për ...