Postet nga: Burim Piraj

Piraj: Qeveria nuk i ka mbështetur kërkesat e kampanjës tonë

Burim Piraj, pronar i kompanisë “MEKA Hallall Food” në emisionit “KALLXO Përnime”, ka thënë se në marketet kosovare, marzha e lartë është për prodhuesit vendorë. Ai ka ...

Prodhuesit vendorë: Rroga 750 euro me dy shujta dhe nuk gjenden punëtorë me punu tokën

Mungesa e fuqisë punëtore është një prej temave që kanë ngritur prodhuesit kosovar në emisionin "KALLXO Pernime".

Burim Piraj: Bëjmë fushatë të mos blihen vetëm produktet serbe, nuk i reklamojmë prodhimet tona

Burim Piraj, pronar i kompanisë “MEKA Hallall Food” në emisionit "KALLXO Përnime", ka folur për fushatën në rrjetin social Facebook për të vetëdijësuar qytetarë...

Prodhimet vendore - LIVE

Në emisionin e sotëm "KALLXO Përnime" po debatohet për prodhimet vendore.

Mesazhi i shefit të kompanisë 'Meka' për të rinjtë që duan të pasurohen

Burim Piraj, pronar i kompanisë “Meka" gjatë emisionit të KALLXO.com të transmentuar të mërkurën, ka dhënë disa mesazhe për të rinjt kosovar që duan të ...

Burim Piraj tregon si e lanë tre punëtorë Zvicrën për t'u rikthyer në kompaninë e tij 'Meka'

Burim Piraj, pronar i kompanisë “Meka", gjatë emisionit të KALLXO.com të transmentuar të mërkurën ka thënë se disa punëtorë të tij janë kthyer nga Zvicra ...

Humanizmi dhe solidariteti i kosovarëve gjatë vitit 2020

Në pjesën e dytë të emisionit të KALLXO.com po diskutohet për vullnetarizimin dhe solidaritetin e treguar gjatë vitit që po e lemë pas – 2020.

Qeveria ekzekutoi mjete për rimëkëmbje ekonomike edhe për biznesin që nuk aplikoi

Qeveria e Kosovës ka filluar me shpërndarjen e mjeteve për bizneset private në emër të pakos së rimëkëmbjes ekonomike.