Postet nga: Burim Hasani

Shtyhet seanca e gjykimit ndaj të pandehurve për transportin e naftës nga Serbia

Rasti i njohur si “ Transporti “, i cili është njëri nga rastet e shënjestruara për liberalizimin e vizave në gjykatën e Mitrovicës ka dështuar të ...

Dosja e Prokurorisë për kontrabandën e naftës nga Serbia në Kosovë

 

Eksperti dëshmon në gjykimin për kontrabandimin e 12 mijë litrave naftë ngs Serbia në Kosovë

Një ekspertizë financiare është paraqitur të premten në Gjykatën e Mitrovicës në gjykimin për kontrabandë të naftës.

Dalin para gjykatës të akuzuarit për përleshje brenda gjykatës

Në gjykatën e Ferizajt është mbajtur seanca gjyqësore ndaj 6 të akuzuarve për përleshje brenda sallës ku po mbahej gjykimi për vrasjen e Besart Hasanit.

Zvarritet gjykimi për kontrabandën e naftës nga Serbia

Në gjykatën e Mitrovicës sot ishte paraparë që të mbahet vazhdimi i shqyrtimit gjyqësor ndaj 18 të akuzuarve për vepra të ndryshme penale si krim të organizuar, ...

Paraburgim për 6 personat që u përleshën ne Gjykatën e Ferizajt të enjten

Gjykata e Ferizajt ka vendosur masën e paraburgimit prej 30 ditësh për të dyshuarit Burim Hasani, Gramoz Hasani, Milaim Krraba, Leotrim Krraba, Argjend Ramadani dhe Arton Ramadani, të ...

Dosja e Prokurorisë: Si ndodhi përleshja me grushte e karrige në gjykatën e Ferizajt

Prokuroria e Ferizajt ka paraqitur kërkesë për caktimin e paraburgimit ndaj Burim Hasanit, Gramoz Hasanit, Leotrim Krrabës, Milaim Krrabës, Artan Ramadanit dhe Argjend Ramadanit të cilë...