Postet nga: burgjet

Vetëvrasjet në burgje rrisin shqetësimet për sigurinë e të burgosurve

Dy raste të vetëvrasjeve kanë ndodhur brenda më pak se një muaji në burgjet e Kosovës. Sipas njoftimeve nga Shërbimi Korrektues i Kosovës në të dy ...

Kosova dhe Shqipëria me bashkëpunim për burgjet

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, së bashku me stafin e shërbimit, vizitoi Drejtorinë e Burgjeve të Republikës së ...

Ministri Abelard Tahiri dhe drejtori i burgjeve Nehat Thaçi raportojnë para komisionit

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit sot do të mbajë mbledhje.

AKI verifikon imamët për deradikalizimin në burgje

Ministria e Drejtësisë e Qeverisë së Kosovës ka dërguar për verifikim në Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë, listën me emrat e imamëve ...

Pesë Kandidatë Synojnë Postin e Drejtorit të Burgjeve 

Rasim Selmani, Enver Rrustemi, Nehat Thaçi, Burim Buleshkaj dhe Driton Bajramaj janë pesë kandidatët që synojnë postin e drejtorit të burgjeve të Kosovës.

KMDLNJ: Ndërhyrje ‘Politike dhe Ndërkombëtare’ në Shërbimin Korrektues

Në raportin monitorues të Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut (KMDLNJ) për Qendrat Korrektuese në Kosovë u tha se ka mungesë të madhe ...

Shkarkohen Drejtorët e Disa Burgjeve të Shqipërisë

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, ka shkarkuar nga detyra drejtorët e burgjeve në disa qytete, duke i dërguar ata për ndjekje penale. Ministrja deklaroi se drejtorë...

KMDLNJ: Vështirë Dëshmohet Korrupsioni në Shërbimin Korrektues

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut publikoi raportin e monitorimit të qendrave të ndalimit, qendrave të paraburgimit dhe qendrave korrektuese për vitin 2016.