Postet nga: Bruto Produkti Vendor

Hoti: Me organizu një kuiz – Kush po ia qëllon një projekt madhor që është realizu për 3 vite?

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti ka deklaruar se në tri vite qeverisje të kryeministrit Albin Kurti nuk është realizuar asnjë projekt madhor.

Ekonomia e Kosovës për tre muaj rritet mbi 2%

Ekonomia e Kosovës përkatësisht Bruto Produktit Vendor (BPV),  në tre muaj korrik-shtator, sipas të dhënave nga Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), ka shënuar ...

Burimi: Agjencia e Statistikave te Kosovës (ASK)

Në 2021-ën, Kosova shënoi rritjen më të lartë ekonomike që nga shpallja e pavarësisë

Ekonomia e Kosovës në vitin e kaluar u rrit rreth 11% në krahasim me vitin 2020. Kjo rritje reale e ekonomisë, njëherësh regjistrohet si më e larta ndër ...

BERZh: Ekonomia e Kosovës bie për 5% në vitin 2020

Sipas parashikimit më të fundit të Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZh) për "Perspektivat Ekonomike Rajonale" dhe rezultatet e një studimi të kryer mbi ndikimin ...

‘Pasurohen’ për 50 centë në ditë qytetarët e Kosovës

Agjencia e Statistikave të Kosovës thotë se Bruto Produkti Vendor (BPV) me çmime aktuale në vitin 2017 ishte  6,413.8 milionë euro.

Bruto Produkti Vendor u Rrit Për 3.7 % në 2017-ën

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) publikoi raportin për Bruto Produktin Vendor (BPV) për tremujorin e katërt 2017.

GDP-ja e Kosovës Rritet 4 Për Qind

Të dhënat e fundit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK) për Bruto Produktin Vendor (BPV) tregojnë se është shënuar rritje e tij në periudhën ...

Bruto Produkti Vendor në Rritje

Këtë rritje e pasqyruan të dhënat e fundit të kësaj agjencie.