Postet nga: borxhi

Kriza në Postën e Kosovës, takohen ministra e drejtues të ndërmarrjes

 

ATK ia zhbllokoi xhirollogarinë Postës së Kosovës

Zyrtarët e lartë të Postës së Kosovës, takuan sot ministren e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami dhe drejtorin e përgjithshëm të Administratës Tatimore të ...

Kamenicasit nuk paguajnë borxhet, Komuna pa mekanizëm për mbledhjen e tyre

Borxhi që kamenicasit e kanë ndaj komunës së tyre vazhdon të jetë i lartë.

Sindikalistët paralajmërojnë masa sindikale për mbrojtjen e Telekomit nga Zmobile

Gjykata Themelore Prishtinë ia ka njohur të drejtën kompanisë “Dardafone.net LLC” për përmbarimit (realizimin) e borxhit milionësh duke ia refuzuar prapësimin (kundërshtimin) e ...

Disa komuna të zhytura në borxhe

Borxhi i komunave të Kosovës në fund të vitit 2018 ishte 33.3 milionë euro. Përveç borxhit direkt, Komunat kanë telashe edhe me detyrimet kontingjente, të cilat janë më të më...

Borxhi mollë sherri për kanosjen në mes tre personave në Vushtrri

Një borxh ka qenë pikënisja e një mosmarrëveshjeje mes tre personave.

Zbatimi i ulët i rekomandimeve të Auditorit nga Komuna e Malishevës

Numri i rekomandimeve të Zyrës Kombëtare të Auditorit (ZKA) kundrejt Komunës së Malishevës është rritur vazhdimisht që nga viti 2015 deri në vitin 2018. Përderisa në vitin 2015, ...

Telekomit i zhbllokohen xhirollogaritë, arrihet marrëveshje me ATK-në për borxhin milionësh

Telekomi i Kosovës pritet të kryejë një pagesë mbi 2 milionë euro me këste ndaj Administratës Tatimore të Kosovës derisa shqetësime janë shprehur për stabilitetin ...