Postet nga: borxhi

Rrëmbimi për shkak të borxhit, i dyshuari me adresë banimi në Serbi dhe në Rahovec

Dy persona dyshohet se janë rrëmbyer për shkak të një borxhi të vjetër nga një person i dyshuar i cili ndodhet në arrati.

Borxhi ndaj Komunës së Prishtinës afër 68 milionë euro

Përkundër rekomandimit nga viti i kaluar, Komuna e Prishtinës nuk ka arritur të krijojë mekanizma për mbledhjen e borxheve.

Raporti i Auditorit: MKRS ka mbi 30 mijë euro avance të pambyllura për udhëtime zyrtare që nga viti 2010

Zyra Kombëtare e Auditimi ka gjetur se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka avance të pambyllura për udhëtime zyrtare që nga viti 2010.  

Rreth 5 milionë euro borxhi ndaj Komunës së Lipjanit

Borxhi ndaj Komunës së Lipjanit në vitin 2020 e kap vlerën e 4,8 milionë eurove. Pjesa më e madhe e këtij borxhi përbëhet nga tatimi në pronë ...

RTK me mbi 2.7 milionë euro borxhe

Në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere është duke u shqyrtuar raporti i shpenzimeve të RTK në periudhën janar -  mars 2021. Ky raport ishte shqyrtuar edhe në javë...

"Termokos" fal borxhet për muajt mars dhe prill të këtij viti për bizneset

Me qëllim për t’iu dalë në ndihmë bizneseve të kryeqytetit, ndërmarrja publike “Termokos” ka bërë të ditur se ka vendosur të fal borxhet e shë...

Tenderët, njolla e zezë në raportin e Auditorit të Komunës së Gjilanit

7 prej 17 rekomandimeve që i ka marrë Komuna e Gjilanit nga Auditori në vitin 2019 kanë të bëjnë me fushën e prokurimit publik. Numri i gjetjeve dhe rekomandimeve në kë...

Kriza në Postën e Kosovës, takohen ministra e drejtues të ndërmarrjes