Postet nga: Bordi i Telekomit

Qeveria e Kosovës shpall konkurs për Bordin e Telekomit

Qeveria Hoti ka publikuar sot njoftimin për shpalljen e konkursit për anëtarët e Bordit të Telekomit të Kosovës.

Reagon Bedri Istrefi pas vendimit të Inspektoratit: Jam i lumtur që do të kthehem në punë

Ish-kryeshefi i Telekomit të Kosovës, Bedri Istrefi, ka reaguar pas vendimit të Inspektoratit të Punës që e ka obliguar bordin e përkohshëm të kësaj ndë...

Ministrja Rozeta Hajdari: Anëtarët e rinj të Bordit në Telekom nuk kanë të kaluar kriminale

Të premten, Bordi i Përkohshëm i Telekomit të Kosovës shkarkoi kryeshefin ekzekutiv të kësaj kompanie, Bedri Istrefi.

Kryeshefi dhe anëtarët e Bordit të Telekomit largohen nga ndërtesa, nuk tregojnë për vendimet e marra

Ka përfunduar mbledhja e bordit të përkohshëm të Telekomit të Kosovës. Anëtarët e Bordit të përkohshëm kanë dalë nga ndërtesa e ...

Qeveria shkarkon bordin e drejtorëve të Telekomit

Kabineti Qeveritar ka votuar pro shkarkimit të bordit të drejtorëve të Telekomit të Kosovës.

Qeveria injoron britanikët, drejtori i ZKM-së zgjidhet anëtar i Bordit të Telekomit

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, Shkelzen Ibrahimi është emëruar anëtar i Bordit të Telekomit të Kosovës, i cili nuk i plotësonte kushtet ...

Osman Ejupi jep dorëheqje morale nga Bordi i Telekomit

Anëtari i Bordit të Telekomit të Kosovës, Osman Ejupi ka dhënë dorëheqje nga Bordi i Telekomit.

Jep dorëheqje nga bordi i Telekomit, synon postin e Kryeshefit

Fidel Krasniqi, anëtar i bordit të Telekomit, e ka dorëzuar dorëheqjen e tij te kryeministri Ramush Haradinaj.