Postet nga: bordi i rtk

Asamblistët e Kuvendeve komunale që punojnë edhe në RTK

Radiotelevizioni Publik i Kosovës në nëntor të 2022 kishte miratuar rregulloren për parandalimin e konfliktit të interesit. Neni 10 i kësaj rregulloreje thotë se “përfshirja dhe angazhimi ...

Muja: Gratë në RTK paguhen më pak se burrat për punë përafërsisht të njëjta

Kryetari i Komisionit për Buxhet, Armend Muja ka thënë se gratë në Radio Televizionin e Kosovës paguhen më pak së burrat për pothuajse punët e ...

11 aplikues për tri pozita për anëtarë të Bordit të RTK-së, këta janë emrat

Për tri vendet e lira për anëtarë të Bordit të Radio Televizionit të Kosovës, kanë konkuruar gjithsej 11 persona nga komuniteti shqiptar, ka konfirmuar për KALLXO....

'Përballja’ e bordit të RTK-së dhe sindikatave në Komisionin parlamentar për të Drejtat e Njeriut

Komisioni për të Drejtat e Njeriut thirri në takim të mërkurën, më 8 nëntor, përfaqësuesit e sindikatave të Radiotelevizionit të Kosovës dhe bordin. Kjo ...

Shtyhet raportimi i RTK-së, deputetja e AAK-së: Kryetari i Bordit po i ikë takimeve

Deputetët e Komisionit për Mbikëqyrje të Financave Publike kanë vendosur të shtyjnë për një ditë tjetër mbledhjen në të cilën do të raportonte Bordi ...

Bordi i RTK-së raporton nesër në Komisionin parlamentar për buxhet

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës do të raportojë nesër para Komisionit parlamentar për buxhet, punë dhe transfere.

Sindikatat: Peticionin për shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së e kanë nënshkruar 361 punëtorë

Sindikatat e punëtorëve të RTK-së kanë njoftuar se 361 punonjës të mediumit publik kanë nënshkruar peticionin për shkarkimin e kryetarit të bordit të RTK-së Besnik Boletinit.

Hulumtimi 'Radio Televizioni i Burrave' reagon Doarsa Kica Xhelili

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës Doarsa Kica Xhelili ka reaguar pas publikimit të hulumtimit ekskluziv të KALLXO.com, “Radio Televizioni i Burrave”, mbi diskriminimin e tri grave në ...