Postet nga: Bordi i OShP-së

Komuna e Prishtinës nuk pret formimin e bordit të OSHP-së, procedon kontratën për ndërtim të tri shkollave

Komuna e Prishtinës ka filluar ekzekutimin e kontratës për projektin e ndërtimit të tri shkollave, përkundër faktit që ky tender është në Organin Shqyrtues ...

OShP-ja pa bord funksional, bllokohen mbi 100 tenderë

Mbi 100 tenderë kanë mbetur të pezulluar pasi bordi i Organit Shqyrtues të Prokurimit nuk është funksional për t’i shqyrtuar ankesat e bizneseve.

O'Connell: Shpresojmë që Qeveria të zbatojë rekomandimet për zgjedhjen e anëtarëve të Bordit të OShP-së

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi  O'Connell ka përshëndetur vendimin e Qeverisë së Kosovës për të përdorur memorandumin për emërime në ...

Teleferiku i Kalasë së Prizrenit në kundërshtim me tri ligje

Kryetari i komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka ka thënë se projekti i teleferikut për qasje në Kala është problematik për shkak se është në shpërputhje ...

592 Ankesa në OShP në 2015-ën

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) publikoi raportin e punës për vitin 2015 në bazë të së cilit raport thuhet se në vitin 2015 ky institucion ka pranuar 592 ankesa , duke shë...

54 Ankesa Drejt OShP-së pa Bord

Organi Shqyrtues i Prokurimit vazhdon të funksionojë me ushtrues detyre dhe në mungesë të kompletimit të bordit të këtij organi deri në emërimin e anëtarëve të ...