Postet nga: Bordi i KOSTT

Muja pyet ish anëtarët e bordit të KOSTT-it për shkëmbimin e energjisë me ndërmarrjen serbe EFT Group në vitet 2006-2008

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022,  ka intervistuar ish anëtarët e bordit të KOSTT-it, për ...

Konkursi me probleme, vlerësimi 'sekret' për kandidatët për bord të KOSTT-it

Deputetët e Kuvendit të Kosovës sot pritet të votojnë për bordin e KOSTT-it nga një listë prej 12 kandidatëve, të cilët janë zgjedhur në mënyrë ...

Mosrespektimi i kuotës gjinore, Kryesia e Kuvendit kthen prapa listën me kandidatë për bord të KOSTT-it

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike e ka dërguar në Kryesi të Kuvendit listën me 12 kandidatë për anëtarë ...

Alarmi i Sekretariatit të Energjisë për mungesën e bordit të KOSTT-it

Drejtori i Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, ka prezantuar “Raportin Implementues 2019 nga Sekretariati i Komunitetit të Energjisë”, para Komisionit parlamentar për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndë...

Vonohet kompletimi i bordit të KOSTT-it

Katër nga emrat në garë për tu bërë anëtarë të bordit që janë dërguar për votim në kryesinë e Kuvendit dhe pastaj në seancë...

12 emrat e kandidatëve për Bordin e KOSTT shkojnë në Kuvend

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka dërguar në Kuvend 12 emrat e kandidatëve më të poentuar për drejtorë të Bordit të KOSTT.

Caktohet paneli i deputetëve për zgjedhjen e bordit të KOSTT

Anëtarët e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal e kanë bërë sot përzgjedhjen e panelit për zgjedhjen e Bordit të ...

Ilir Shala Është Zgjedhur Kryeshef Ekzekutiv i KOSTT

Në takimin e mbajtur më 1 mars, Bordi i Drejtorëve të KOSTT pas një procedure të hapur dhe konkurruese ka marrë vendim që të emërojë Ilir Shalën, Kryeshef ...