Postet nga: Bordi i AKP-së

Bordi i AKP largon ndërmarrjet 'Kosovatrans'-et nga kompetencat

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit gjatë ditës së sotme ka mbajtur mbledhjen e tij të rregullt në të cilën është miratuar lista e asaeteve ...

AKP ia jep qeverisë Haradinaj 106 milionë euro

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të jashtëzakonshme me qëllim të optimizimit dhe arritjes së shitjeve të planifikuara me 15 prill 2019.

Qeveria propozon anëtarët e rinj të bordit të AKP-së tinëz britanikëve

Qeveria e Kosovës i ka përzgjedhur dy kandidatë për bordin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit tinëz Ambasadës britanike.

AKP miraton shitjen e 44 aseteve me Likuidim

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit njofton se ka mbajtur mbledhjen e rregullt me datën 25 korrik 2018 me ç’rast ka shqyrtuar dhe miratuar listën e valë...

Kuvendi emëron anëtarët e bordit të AKP-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, me 46 vota për, 18 kundër kanë votuar për emërimin e gjashtë anëtarëve të Bordit për Agjencinë Kosovare ...

Komisioni Çon në Kuvend Anëtarët e Bordit të AKP-së

Në mbledhjen e Komisionit për Zhvillim Ekonomik u miratua vendimi i qeverisë për emërimin e anëtarëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Zgjatet Mandati i Anëtarëve të Bordit të AKP-së

Në Komisionin për Buxhet dhe Financa të premten është shqyrtuar Raporti me rekomandimet e Grupit Punues të Komisionit lidhur me Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit ...