Postet nga: bllok-tarifa

Kush përfiton nga ulja e çmimit të energjisë elektrike?

Më 02.04.2024 Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka vendosur për ulje të tarifave të energjisë elektrike për konsumatorët familjarë për bllokun me konsum mbi 800 kWh dhe 3% ...

ZRrE: Vendimi për tarifa ka hyrë në fuqi më shkurt, është përgjegjësi e KESCO-s ta implementojë

Kryetari i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu ka folur rreth kërkesës së KESCO-s që vendimi për hyrjen në fuqi të tarifave të ...

ZRrE-ja tregon nëse energjia e shpenzuar në muajin shkurt do të faturohet me tarifa të reja të energjisë

Tarifat e reja të energjisë elektrike do të fillojnë të zbatohen nga data 9 shkurt, kur ka hyrë në fuqi vendimi  i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë i cili parasheh ...

KESCO: Bllok tarifa do të afektojë rreth 22% të konsumatorëve

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) ka bërë të ditur se është e përgatitur për implementimin e tarifave të reja të energjisë elektrike që ...

Rreth 130 mijë konsumatorë preken nga shtrenjtimi i rrymës

Rreth 130 mijë konsumatorë do të preken nga shtrenjtimi i energjisë elektrike që do të nis të faturohet nga nesër.

Tarifat e reja të energjisë, sot mblidhet Bordi i ZRrE-së

Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë pritet të mblidhet sot për të shyrqtuar propozimet për tarifat e reja të energjisë elektrike.

ZRrE shtynë për tri ditë diskutimin publik për vendosjen bllok-tarifës

Zyra e Rregullatorit për Energji ka njoftuar së ka shtyrë diskutimin publik për vendosjen bllok-tarifës deri më datë 31 janar 2022 deri në orën 16:00.

KEDS dhe KESCO: Ne nuk rrisim çmimet, jemi vetëm kompani operative

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë në një reagim të përbashkët me KESCO-n kanë sqaruar se këto dy institucione nuk rrisin çmime dhe as ...