Postet nga: blerim igrishta

Prokurori Blerim Igrishta vendosi që hetimet për një rast të vjedhjes së pyllit t’i bëj pasi ngriti aktakuzën

Një procedurë e ndjekur nga Prokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Blerim Igrishta për të ngritur fillimisht një aktakuzë e javë më pas të kërkoj edhe hetime pë...

Kërkohet rishikimi i hetimit për prokurorin Blerim Igrishta

Zyra e Prokurorit të Shtetit ka kërkuar nga Prokuroria Themelore në Pejë edhe një herë mundësinë e rishikimit të këtij rasti, sidomos tek ndriçimi i rrethanave ...

Zyrtarët e Ujësjellësit: Prokurori i veshur në tuta sportive na kërcënoi me paraburgim

Prokurori i shtetit, Blerim Igrishta, pasi kishte mbetur pa ujë në banesën e tij në lagjen “Mati 1” në Prishtinë, më 31 gusht të vitit të kaluar, siç pretendojnë protagonistët ...

Lirohet nga akuza avokati Tomë Gashi

Avokati Tomë Gashi u lirua nga akuza për shkelje të fshehtësisë së procedurës sot në Gjykatën e Prishtinës.

Shtyhet për nesër shpallja e aktgjykimit ndaj avokatit Tomë Gashi

Është shtyrë për nesër shpallja e aktgjykimit ndaj avokatit Tomë Gashi, i cili po akuzohet për shkelje të fshehtësisë së procedurës.

Mbahet seanca ndaj avokatit Tomë Gashi, aktgjykimi pasnesër

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca gjyqësore ndaj avokatit Tomë Gashi, i cili po akuzohet për shkelje të fshehtësisë së procedurës.

Falsifikoi diplomën e shkollës së mesme, dënohet me burgim

Gëzim Bytyqi, i akuzuar për falsifikimin e diplomës së shkollës së mesme, është shpallur fajtorë nga Gjykata deh është dënuar më një vit burgim.

Rasti i Azem Sylës, ish-prokurori vendor: Emrat që u përmendën sot janë të dëshmitarëve të mbrojtur

Në gjykimin ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë në rastin “Toka”, në fjalën hyrëse, prokurori special Naim Abazi ka përmendur emrat e dëshmitarë...