Postet nga: blerim devolli

Zemaj - Blerim Devollit: Ty nuk të takojnë paratë e Telekomit të Kosovës

Pronari i kompanisë Dardafon.net, Blerim Devolli është duke raportuar  sot në Komisionin Hetimor për Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Blerim Devolli mohon që presidenti Thaçi t`i ketë ndihmuar për të fituar tenderin

Pronari i kompanisë Dardafon.net, Blerim Devolli është duke raportuar sot në Komisionin Hetimor për Postën dhe Telekomin e Kosovës. eputeti i LDK-së, Armend Zemaj e pyeti ...

Blerim Devolli: Telekomi ka përfituar 43 milionë euro nga marrëveshja me Dardafon

Pronari i kompanisë Dardafon.net, Blerim Devolli është duke raportuar sot në Komisionin Hetimor për Postën dhe Telekomin e Kosovës.

VIDEO - Milaim Zeka- Devollit: Kurrfarë krimi s’ke ba

VIDEO - Blerim Devolli tregon si është përfshirë në Telekom

Blerim Devolli sot në Kuvend

Pronari i kompanisë Dardafon.net, Blerim Devolli do të raportojë sot në Komisionin Hetimor për Postën dhe Telekomin e Kosovës.

Haradinaj: Kam respekt për Blerim Devollin mirëpo interesin publik nuk e dëmtoj për hatër të tij

Kuvendi i Kosovës është duke mbajtur seancën e jashtëzakonshme për gjendjen në Telekomin e Kosovës dhe masat që i ka ndërmarrë Qeveria e Kosovë...

Blerim Devolli rrëfen për takimet me ish-krerët e Telekomit për kontestin PTK - Z-Mobile

Ish-kryetari i bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish-kryeshefët e kësaj kompanie publike, Agron Mustafa e Ejup Qerimi, janë deklaruar të pafajshëm para Gjykatës.