Postet nga: Blerand Stavileci

Qeveria Miraton Operatorin Serb të Telefonisë Mobile

Qeveria e Kosovës miratoi  ri-shqyrtimin e programit legjislativ 2016 i cili përmban 87 projektligje të cilat gjatë viti 2015 kanë qenë në hartim. Zëvendësministri Kujtim Shala apeloi që shpenzimet ...

KOSID: “Kosova e Re” Shtrydh Buxhetet Familjare

Në një analizë që KOSID-i i ka bërë termocentralit “Kosova e Re”, ka konstatuar se ai do të jetë një barrë e panevojshme dhe me çmime të paarsyeshme.

Jeta në Kosovë për Vërshimet dhe Përmbledhjen Vjetore

Jeta në Kosovë për Vërshimet dhe Përmbledhjen Vjetore

Në “Jeta në Kosovë” sonte janë transmetuar rrëfimet e qytetarëve nga disa komuna të Kosovës për vërshimet e djeshme.

Stavileci: Termocentrali ‘Kosova e Re’, Sukses për MZHE-në

Finalizimi i marrëveshjes për ndërtimin e termocentralit “Kosova e Re” u cilësua si njëri ndër projektet më të rëndësishme të Ministrisë së ...

Kryeministri Mustafa Dënon Sulmin Ndaj Stavilecit

Kryeministri Mustafa në mbledhjen e qeverisë tha se askush nuk guxon dhe nuk ka të drejtë që të përcaktojë rregullat e kufizimit të jetës së qeveritarëve të ...

Stavileci: Fondi për Efiçiencë të Energjisë Nxit Zhvillimin Ekonomik

Ministri i MZhE-së, Blerand Stavileci, u shpreh se ky fond do të ndikojë pozitivisht edhe në zhvillimin ekonomik të vendit, duke krijuar vende të reja të punës.