Postet nga: biznesi i bombave

Aktakuzë ndaj katër personave pas hulumtimit të ‘Drejtësia në Kosovë’

Dy vite pasi emisioni “Drejtësia në Kosovë” publikoi në dy seri hulumtimin e titulluar ‘Biznesi i Bombave’, Prokuroria Speciale, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën e Prishtinës, kundë...

VIDEO: Hulumtimi i Drejtësia në Kosovë për ‘biznesin e bombave’, prangosen katër persona

 

Rrëfimi për biznesin e tokave

Në pjesën e dytë të hulumtimit “Biznesi i Bombave”, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi hulumtimin për veprimet e Prokurorisë së Shtetit pas deklaratave të Artan Avdullahut pë...

VIDEO - Si u përfshi ish-vozitësi i Hashim Thaçit në dorëzimin e parave për tokat e Milloshevës?

Në emisionin e sontëm të “Drejtësia në Kosovë” u transmetua pjesa e dytë e hulumtimit për prapaskenat e privatizimit të 91 hektarëve në fshatin Milloshevë të Obiliqit.

Kryeziu: Shantazhet dhe bombat që erdhën për privatizimin e tokave në Milloshevë

Në emisionin e sontëm të “Drejtësia në Kosovë” u transmetua pjesa e dytë e hulumtimit për prapaskenat e privatizimit të 91 hektarëve në fshatin Milloshevë të Obiliqit.

VIDEO: Rrëfimi i Bashkim Demajt për biznesin e tokave

Në pjesën e dytë të hulumtimit "Biznesi i Bombave", emisioni "Drejtësia në Kosovë" transmeton hulumtimin për veprimet e Prokurorisë së Shtetit pas deklaratave të Artan Avdullahut pë...

EKSKLUZIVE: Nisin hetimet në rastin ‘Biznesi i Bombave’

Prokuroria në Prishtinë ka nxjerrë aktvendim për fillimin të hetimeve ndaj Artan Avdullahut dhe dy personave të tjerë.

VIDEO - Avdullahu: Kurrë hiç shteti nuk më ka pyetur për hedhjen e bombës

Emisioni i fundit ‘Drejtësia në Kosovë’ ka transmetuar hulumtimin për një  histori ndikimi, krimi e bombash, të cilat kanë shoqëruar procesin e privatizimit të 91 hektarëve tokë ...