Postet nga: Biznes

Ligji Nis ‘Trepçën’ Kah Privatizimi

Përkundër mospajtimeve të zëshme mes partnerëve të koalicionit qeverisës, Partisë Demokratike të Kosovës dhe Koalicionit për Kosovën e Re, Parlamenti miratoi projektligjin ...

Vazhdon pa Mbikëqyrje Puna në Autostradë

Mbetet ende e paqartë se pse qeveria e Kosovës ende nuk e ka nënshkruar kontratën me kompaninë italiane Merlino-Progetti & Politecnica, edhe pse kanë kaluar gjashtë muaj pasi ...

Mundësi e Humbur me Mineralin Bonanza

Kosova po humbë miliona euro çdo vit, si rrjedhojë e mos-eksploatimit të duhur të rezervave të këtij minerali me lëvërdi potenciale të lartë, vlera e të cilit ...

KEK Eksporton Përkundër Ndërprerjeve Elektrike

Familjet kosovare vazhdojnë të përballen me ndërprerje të rregullta të energjisë gjersa furnizuesi kombëtar i energjisë gjithnjë rrit sasinë e eksportit të energjisë elektrike.

Dogana Humb Miliona nga Mashtrimet në Import

Drejtori i Doganës së Kosovës, Naim Huruglica, thotë se kriminelët po vjedhin miliona euro nga vendi si pjesë e një plani për mashtrim në eksporte nga ...

AP Akuzohet Për Manipulime Me Shitje të Tokave

BIRN ka siguruar dokumente në bazë të lirisë së informimit të cilat kanë rezultuar se Agjencia Kosovare e Privatizimit, AKP, ka shpallur publikisht se lokacioni - një pronë industriale e ...