Postet nga: Biznes

AKP Mbetet e ‘Paralizuar’

Kanë kaluar njëzetë e nëntë muaj prej se Agjencia Kosovare e Privatizimit ka telashe me Bordin e Drejtorëve. 

Qindra Mijëra € për Firmën e Asamblistit të PDK-së

Musaj Hajdari, ligjvënës lokal i PDK-së në Skenderaj është edhe bashkëpronar në “Alfa Trade”, një kompani e derivateve të naftës. 

Prizreni i Sunduar nga të Fuqishmit e Hotelierisë

Gazeta Jeta në Kosovë ka zbuluar se shumë objekte biznesore që gjenden në Zonën e Parë të Qendrës Historike në Prizren kanë probleme me ligjin. Ka biznese që ...

Arkitektët Kërkojnë që të Hetohet Ministri Yagcilar

Sipas kësaj letre kërkohet nga Deputetet, Kryeministria, hetuesia dhe prokuroria e shtetit që të reagojnë pavarësisht se bëhet fjalë për nivel të lartë politikë.

Ministri Yagcilar u jep Para Anëtarëve të Partisë

Pesë organizata joqeveritare të drejtuara nga anëtarë të partisë turke KDTP janë mbështetur financiarisht nga Ministria e Administratës Publike.

Dështimi që Kushton Mbi 400 Mijë Euro

Projekti i “Butik-Pikave”, qe harxhoi mbi 400 mijë euro edhe pesë vjet pas nisjes ende nuk ka arritur të finalizohet.

Deputeti i PDK-së i Lidhur me “Capital”

Rafet Rama, deputeti i Partisë Demokratike në pushtet, është i lidhur me një kompani private që operon si institucion financiar jobankar.

Miku i Lushtakut Përfiton nga Vala

Agron Mustafa, kryeshef i Vala-s, bashkë me Blerand Stavilecin, ministrin për Zhvillim Ekonomik, i prenë shiritin hapjes së pikës së kësaj ndërmarrjeje në qendër të ...