Postet nga: Biznes

Odat ekonomike të Kosovës dhe Izraelit kërkojnë marrëveshje për tregti të lirë

Përfaqësues të bizneseve të Kosovës dhe Izraelit janë zotuar se do të rrisin bashkëpunimin në mes tyre. Kështu është thënë pas një takimi që ...

Fitime të larta nga prodhimi i vajit të ullirit në Mal të Zi

Me ndihmën e BE-së, ekspertëve të huaj dhe të shtetit malazez, fermerët e vajit të ullirit në Malin e Zi janë duke korrur fitime të mëdha ...

Mustafa Kërkon Stabilitet në Vendet e Punës në Biznese

Mustafa Kërkon Stabilitet në Vendet e Punës në Biznese

Kryeministri, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministrat Avdullah Hoti e Valon Murati, gjatë vizitës së tij në kompaninë e tekstilit “KosovaTex” tha se njerëzit në përgjithë...

Shpallen Eksportuesit më të Mëdhenj, Premtohen Lehtësime

Besian Mustafa, Drejtor Ekzekutiv i KIESA-s, foli për të arriturat e agjencisë në përkrahjen dhe promovimin e bizneseve, veçanërisht të atyre eksportuese.

Dyshimet për Monopol, Gani Thaçi dhe ‘Kontrata Sekrete’

Para më shumë se dy vjetësh, më 13 tetor 2013, në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të industrisë së sigurimeve u mor një vendim që shihej me dyshim nga disa ...

Posta e Kosovës- - Bordi Politik që Dëshmon Pafuqinë e Kryeministrit

Premtime të forta kishte dhënë Isa Mustafa gjatë fushatës zgjedhore lidhur me bordet e ndërmarrjeve publike.

Aeroporti i Gjakovës nën Kontroll të PDK-së

Edhe ndërmarrja publike “Aeroporti i Gjakovës”, ende joaktive, nuk ndryshon nga të tjerat përkrah përbërja politike e Bordit të Drejtorëve.

Vendimi i Lutfi Hazirit që Favorizon Biznesmenin e Burgosur

Lutfi Hazirit, kryetarit të Gjilanit, në verën e këtij viti iu kërkua nga Zyra e Auditorit të Përgjithshëm që të iniciojë hetime dhe të marrë ...