Postet nga: Biznes

Oda Afarizmit dhe afaristët e Mitrovicës dhe të Vushtrrisë flasin për sfidat e biznesit

Afaristët e Mitrovicës dhe Vushtrrisë patën mundësi të shpalosin problemet e shumta me të cilat ballafaqohet komuniteti i biznesit në këtë regjion. E kjo u ...

Fitime të larta nga prodhimi i vajit të ullirit në Mal të Zi

Me ndihmën e BE-së, ekspertëve të huaj dhe të shtetit malazez, fermerët e vajit të ullirit në Malin e Zi janë duke korrur fitime të mëdha ...

Mustafa Kërkon Stabilitet në Vendet e Punës në Biznese

Mustafa Kërkon Stabilitet në Vendet e Punës në Biznese

Kryeministri, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministrat Avdullah Hoti e Valon Murati, gjatë vizitës së tij në kompaninë e tekstilit “KosovaTex” tha se njerëzit në përgjithë...

Shpallen Eksportuesit më të Mëdhenj, Premtohen Lehtësime

Besian Mustafa, Drejtor Ekzekutiv i KIESA-s, foli për të arriturat e agjencisë në përkrahjen dhe promovimin e bizneseve, veçanërisht të atyre eksportuese.

Dyshimet për Monopol, Gani Thaçi dhe ‘Kontrata Sekrete’

Para më shumë se dy vjetësh, më 13 tetor 2013, në mbledhjen e Asamblesë së Përgjithshme të industrisë së sigurimeve u mor një vendim që shihej me dyshim nga disa ...

Posta e Kosovës- - Bordi Politik që Dëshmon Pafuqinë e Kryeministrit

Premtime të forta kishte dhënë Isa Mustafa gjatë fushatës zgjedhore lidhur me bordet e ndërmarrjeve publike.

Aeroporti i Gjakovës nën Kontroll të PDK-së

Edhe ndërmarrja publike “Aeroporti i Gjakovës”, ende joaktive, nuk ndryshon nga të tjerat përkrah përbërja politike e Bordit të Drejtorëve.

Vendimi i Lutfi Hazirit që Favorizon Biznesmenin e Burgosur

Lutfi Hazirit, kryetarit të Gjilanit, në verën e këtij viti iu kërkua nga Zyra e Auditorit të Përgjithshëm që të iniciojë hetime dhe të marrë ...