Postet nga: Bitcoin

Vlera e Bitcoin mund të bie edhe më shumë

Bazuar në tendencat e mëparshme dhe në rënien e vlerave të Bitcoin, sipas bashkëthemeluesit dhe shefit Ekzekutiv i firmës së investimeve Absolute Strategy Research, Ian Harnett, ...

Një në dhjetë familje të eurozonës ka investuar në kriptovaluta

Banka Qendrore Evropiane paralajmëron për rreziqet që paraqesin kriptovalutat për stabilitetin financiar.

Bitcoin shënon rënie, Stablecoin zhytet në një javë të rëndë në kriptovaluta

Ka qenë një javë e rëndë në kriptovaluta, edhe sipas vetë standardeve të kriptos.

Prishtinë, hasen 104 aparate për prodhimin e kriptovalutave

Policia e Kosovës ka njoftuar se në një lokacion të dyshuar janë hasur 104 aparate për prodhimin e kriptovalutave Bitcoin, ku për 55 prej tyre nuk është prezentuar dokumentacioni ...

Përgjysmohet vlera e Bitcoin-it

Vlera e Bitcoin ka vazhduar së rëni gjatë fundjavës pasi ra nën 34,000 dollarë , sipas shkëmbimit të kriptomonedhave Coinbase.

Vlera e Bitcoin-it bie pothuajse 50% që nga nëntori

Bitcoin ka humbur pothuajse gjysmën e vlerës së tij që nga nëntori, me çmimet e kriptovalutave që vazhdojnë të bien ndërsa ekonomitë e mëdha kë...

Rënie e madhe e çmimeve të kriptomonedhave: Bitcoin me vlerën më të ulët në gjashtë muajt e fundit

Bitcoin ka rënë në vlerën prej 34 mijë dollarëve amerikanë, që është çmimi më i ulët në gjashtë muajt e fundit.

Pse nuk ka taksë për Bitcoin? Si të fitojmë para nga kriptomonedhat?