Postet nga: Betim Shala

Gjykimi për ndarjen e pasurisë bashkëshortore, kërkohet plotësimi i ekspertizës

Në prezencën e ekspertes financiare Gresa Shabani, e ftuar të jap sqarime lidhur me përfundimet e saja dhe besueshmërinë e ekspertizës së saj, u mbajt seanca ...

(VIDEO) 27 vjet e gjashtë muaj burgim për vrasjen e trefishtë në Prizren

27 vite e gjysmë burgim u shqiptuan për Eshref dhe Ejup Shemollarin, babë e bir, të akuzuar në lidhje me vrasjen e trefishtë që 4 vjet më parë tronditi Prizrenin.

Sot gjykata vendos për vrasjen e trefishtë që tronditi Prizrenin

Sot në orën 13:30 shpallet vendimi i gjykatës në rastin e Eshref dhe Ejup Shemollarit, babë e bir, të akuzuar për vrasjen e trefishtë që 4 vjet më parë ...

Të martën shpallet aktgjykimi për vrasjen që tronditi Prizrenin

Gjykata e Prizrenit do të shpallë të martën aktgjykimin në rastin e Eshref dhe Ejup Shemollarit, babë e bir, të akuzuar për vrasjen e trefishtë që 4 vjet më ...

Gjykimi ndaj Fisnik Ismailit, prokurori në fund të gjykimit hoqi dorë nga njëra pikë e aktakuzës

Deputeti i PSD-së, Fisnik Ismaili, i akuzuar nga Prokuroria për posedimin e armëve (bombolave të gazit) dhe pengimin e zyrtarëve, ka deklaruar sot para Gjykatës se ...

Pesë policë dëshmuan se nuk e kanë parë Fisnik Ismailin me gaz lotsjellës në Kuvend

Në gjykimin e Deputetit  të Kuvendit të Kosovës nga Partia Social Demokrate, Fisnik Ismaili, i cili akuzohet për posedim të gazit lotsjellës në ndërtesën e ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!