Postet nga: besnik osmani

Auditori Nuk Preferon Auditimin e Partive Politike

Auditori Nuk Preferon Auditimin e Partive Politike

Besnik Osmani, i posa zgjedhur në postin e shefit të Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm, në një intervistë për emisionin “Jeta në Kosovë”, ka folur pë...

Paratë e Partive Politike Ende Mbeten Mister për Auditorin

Komisioni për Menaxhimin e Financave Publike është në fazën e finalizimit të amandamentimit të ligjit për Zyrën Kombëtare të Auditimit ku si problem kryesorë është ...

Auditori i Ri Flet për Besimin dhe Përgjegjësinë

Ai falënderoi anëtarët e komisionit që janë edhe deputetë për besimin që i dhanë duke e zgjedhur kryetar të Zyrës së Auditorit të Përgjithshë...

Besnik Osmani Zgjedhet Auditor i Përgjithshëm

Deputetët e Kuvendit të Kosovës votuan sot për Besnik Osmanin në postin e Auditorit të Përgjithshëm.

Emri për Kryesues të ZAP-it i Shkon Kuvendit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrtoi sot propozim e Presidentes Atifete Jahjaga për kandidatin për kryesues të Zyrës së Auditorit të Përgjithshëm.

Komunat në Gjyq

Komunat në Gjyq

Në emisionin “Jeta në Kosovë” u debatua për kryetarët, ish kryetarët dhe zyrtarët komunalë të Kosovës të cilët gjatë viteve kanë pasur punë me ...

‘Jeta në Kosovë’ për Kryetarët e Komunave me Aktakuza

Sonte në emisionin “Jeta në Kosovë” u debatua për kryetarët, ish kryetarët dhe zyrtarët komunalë të Kosovës të cilët gjatë viteve kanë pasur punë ...