Postet nga: besnik berisha

Përfundon rigjykimi ndaj ish doganierëve, të akuzuar për marrje ryshfeti

Ka përfunduar rigjykimi ndaj ish-doganierëve Alban Krasniqi dhe Besnik Polloshka, të akuzuar për marrje ryshfeti, dhe Liridon Borovci, Habib Luta të akuzuar për dhënie ryshfeti.

Dështon seanca për vrasjen e të riut në Deçan

Gjykata e Pejës për të tretën herë radhazi ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor për vrasjen e Agonis Tetajt, vrasje për të cilë...

Dështon seanca për vrasjen e të riut në Deçan

Gjykata e Pejës ka dështuar të vazhdojë procesin gjyqësor për vrasjen e Agonis Tetajt, vrasje për të cilën po akuzohet Shaban Gogaj.

Pse e ktheu Apeli çështjen e avokatit nga Deçani në pikën zero?

Avokatit nga Deçani, Haxhi Cekajt do t’i duhet të përballet sërish me Gjykatën e Prishtinës nën akuzën për mashtrim.

Apeli kthen në rigjykim çështjen e avokatit pejan Haxhi Çekaj

Gjykata e Apelit ka njoftuar se sot ka kthyer në rigjykim çështjen penale ndaj avokatit të akuzuar për mashtrim, Haxhi Çekaj.

Vrasja në Gjakovë, arsyetimi i Gjykatës për dënimin e të akuzuarit me 16 vjet burg

Në tetë faqe aktgjykim, Gjykata e Gjakovës ka dhënë arsyetimin për 16 vjet burgim që i dha Esat Bajramit, i akuzuar për vrasjen e Arlind Hanës.

Mungon dëshmitarja, dështon gjykimi i të akuzuarve për vrasjen e kushëririt

Gjashtë të akuzuar për vrasje dhe respektivisht për lëndim trupor janë sjellë sot në Gjykatën e Gjilanit nën masa të rrepta sigurie.

Dalin para gjyqit të akuzuarit për vrasjen e kushëririt të tyre

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve dhe Ermond Ismajli, i akuzuar ...