Postet nga: Besim Zeqiri

Prokuroria: Të akuzuarit tentuan t’i vrisnin policët duke i shtypur me kamion

Dy prej katër të pandehurve, të cilët akuzohen se shkelën me kamion zyrtarët policorë gjatë tentimit të tyre për të kryer kontrabandë me mallra, nuk ...

Dosja e Prokurorisë: I akuzuari i shkeli me kamion dy polic

 

Mitrovicë, shpallen të pafajshëm katër ish-zyrtarët policorë

Gjykata e Mitrovicës i ka shpallur të pafajshëm ish- zyrtarët policorë Mentor Dallku, Bedri Haliti, Beqir Dajakaj dhe Ruzhdi Kajtazi, të akuzuar për keqpërdorim të ...

Prokuroria e Mitrovicës mbyll dosjen e kontrabandës së naftës

Në një proces interesant, Prokuroria e Mitrovicës ka vendosuer ta mbyllë njërën prej dosjeve të mëdha të kontrabandës së naftës nga veriu për ...

Katër ish-policët mbrohen në heshtje në akuzat për korrupsion

 

Rast i shënjestruar- Gjykimi ndaj 19 të akuzuarëve për kontrabandë, japin dëshminë dy ekspertë

Në gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar seanca e gjykimit në rastin e shënjestruar për liberalizimin e vizave ndaj 19-të të akuzuarëve për veprat penale ...

Parashkruhet lënda, lirohet i akuzuari për sulm ndaj policit

Gjykata e Mitrovicës ka shpallur aktgjykim refuzues për të pandehurin Besim Zeqiri, i akuzuar për sulm ndaj zyrtarit të Policisë.

Ekspertët financiarë dëshmojnë në gjykimin e grupit të akuzuar për kontrabandë me derivate

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi i të akuzuarve për krim të organizuar.