Postet nga: Besim Tahiri

Pal Lekajt i kaluan 10 ditët që i kërkoi për ta lexuar aktakuzën në rastin e ‘53 milionëshit’

 

Pal Lekajt dhe të akuzuarve tjerë në rastin e '53 milionëshit' u jepet kohë që ta lexojnë aktakuzën

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj është ulur sërish në bankën e të akuzuarit.

Afera e 53-milionëshit, Pal Lekaj dhe të tjerët nesër para drejtësisë

Ish-ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, pritet të ulet sërish në bankën e të akuzuarit.

Detaje nga aktakuza ndaj Pal Lekajt dhe të tjerëve për 53-milionëshin

Këtë muaj, Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë ndaj Pal Lekajt, Eset Berishës, Nebih Shatrit dhe Besim Tahirit lidhur me ndërtimin e Autostradës Prishtinë- Han i ...

Ish-zyrtari i Ministrisë së Infrastrukturës dëshmon në gjykimin e ish-kolegëve

Z.A. ish zyrtar i lartë ligjor në Ministrinë e Infrastrukturës, ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës nё rastin ndaj tё akuzuarve Xhelil Bekteshi dhe ...

Ish-zyrtarja e Ministrisë së Infrastrukturës dëshmon në gjykimin e kolegëve

Erza Arifi, ish- zyrtare e lartё e prokurimit nё Ministrinё e Infrastrukturёs ka dëshmuar sot në Gjykatën e Prishtinës nё rastin ndaj tё akuzuarve Xhelil Bekteshi ...

Gjykata lëshon urdhër-arrest për dëshmitaren, në gjykimin ndaj ish–zyrtarëve të Ministrisë së Infrastrukturës

Në Gjykatën e Prishtinës, ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore për dallavere në një tender për zgjerim të rrugës, ndaj dy ish-zyrtarëve ...

Dosja e Prokurorisë: Si u largua nga gara kompania me çmim më të lirë për magjistralen Prishtinë - Pejë?

Në gjykatën e Prishtinës, Xhelil Bekteshi dhe Besim Tahiri janë ulur në bankën e të akuzuarve për t'u përgjigjur në akuzat për keqpërdorim ...